www.45-kilo.com | Malaysia
FAQs
Disclaimer: www.45-kilo.com was established to provide good, practical information to help healthy adults in their weight loss efforts. This site is not intended for people under 18 years, pregnant or breast feeding women, underweight individuals or people with eating disorders or any health condition that requires a special diet. We do not guarantee that the slimming result will be completely works on every person. YOU SHOULD ALWAYS CONSULT A QUALIFIED DOCTOR BEFORE USING OUR SLIMMING PRODUCT!Apakah perbezaan antara 45kilo™ dan produk pelangsingan lain di pasaran?
Ramuan 45kilo™ mengandungi pelbagai jenis pati herba berharga yang semua bahan-bahan semulajadi. Ia menggunakan teknologi pengekstrakan yang paling canggih untuk mendapatkan pati fukoxantin berkualiti tinggi, kulit plantago serta beraneka herba dan zat-zat penting bagimembantu individu untuk mencapai sasaran berat badan mereka.
Berapa lama baru boleh melihat kesan?
Bergantung kepada individu kerana ada pelanggan yang dapat rasa dari segi perubahan saiz pakaian mereka atau semasa menimbang berat, ataupun rasa badan lebih sihat kerana tiada isu sembelit lagi.
Adakah 45kilo™ mempunyai sebarang kesan sampingan?
Ramuan 45kilo™ terdiri daripada ekstrak herba. Ia menggunakan bahan-bahan semula jadi. Ia tidak mengandungi bahan toksik yang membahayakan kesihatan.
Bagaimana untuk mengetahui keberkesanan 45kilo™?
Selepas pengambilan untuk beberapa hari, anda akan mengalami berkumuh yang mengurangkan lemak. Dengan pengambilan 45kilo™ seterusnya selama 60 hari, berat badan anda akan rasa berkurang atau baju saiz angka badan akan turun. Sila ambil perhatian bahawa jika anda tidak mengalami berkumuh ini bermakna anda tidak minum cukup air (yang disyorkan 2 ~ 3 liter). Untuk keputusan yang lebih baik dan sihat, anda boleh makan lebih banyak sayur-sayuran atau buah-buahan.
Bagaimana untuk mencapai kesan terbaik dengan pengambilan 45kilo™?
Minum secawan 45kilo™ dengan perut kosong pada waktu pagi. Makan seperti biasa dan kerap minum air. Amalkan sajian yang sedikit tetapi seimbang dan jangan makan malam lewat. Pengambilan sayur-sayuran dan buah-buahan adalah lebih baik
Adakah ia normal untuk mengalami kekejangan perut yang ringan apabila mengambil 45kilo™?
Ya. Kandungan Senna berkemungkinan menyebabkan sesetengah individu mengalami kekejangan perut yang ringan. Ini kerana Senna memproses toksin dan makanan yang belum dicerna dalam perut menjadi sisa untuk dikumuh. Tahap ketidakselesaan juga bergantung kepada keadaan fisikal serta diet individu. Simptom akan hilang selepas pengambilan selama beberapa hari.
Q.Cara pengambilan 45kilo™?
Minum 45kilo ™ 15 minit sebelum sarapan pagi setiap hari.
Q.Golongan orang yang tidak boleh mengambil 45kilo™?
45kilo ™ tidak sesuai untuk sesiapa sahaja di bawah umur 13 tahun, mempunyai sindrom tyroid. Tidak digalakkan semasa mengandung dan menyusukan anak. Jika terdapat mana-mana alahan terhadap produk ini atau jika di bawah sebarang ubat, sila berunding dengan doktor atau doktor penjagaan kesihatan anda. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
Q.Boleh dapat 45kilo™ dari farmasi atau salon kecantikan?
Maaf, Kami hanya jual secara online.
Q.Ada cara lain boleh membeli seperti pembelian semasa berjumpa?
Boleh, Sila talipon atau hantar sms kepada kami untuk masa dan tempat berjumpa
1. Cheras Leisure Mall, Yulek, Taman Connaught, Taman Midah
2. Sri Petaling
3. Bukit Jalil
4. Sunway Pyramid

Q.Boleh beri THE BEAUTY MARTS bank akaun nombor?
Maybank: The Beauty Marts / 512316122884
CIMB: The Beauty Marts / 8600173304
PublicBank: The Beauty Marts / 3165019317

Selepas pembayaran sila isikan borang pesanan atau SMS (+60122998739) kita masa bank in, bank, perintah, nama dan alamat penuh, kami akan memeriksa akaun dan pengesahan jawapan, kemudian meneruskan penghantaran.

Q.Berapa lamakah masa yang diambil untuk menerima produk selepas pembelian?
Once payment is received, you will receive an order confirmation from our customer service department by SMS or email, we will arrange delivery! Normal delivery time to your door is 1-2 working days (except weekends or holidays).
Sokongan Pelanggan
Isnin - Ahad, 9:30am-10:30pm
+6012 2998 739    Call    SMS
  Sedia    Tidak tersedia
45kilo2u@gmail.com

Click Like our Facebook page and
get Special with any purchase.


Pertanyaan
Nama:
Emel:
Nombor (Telefon Bimbit) **pilihan:

Subjek Soalan:
Komen
Penghantaran Ekspres

Kami menyerahkan kepada muka pintu anda. Hantar dalam 1-2 tempoh hari perniagaan di Malaysia.
Kaedah Pembayaran